KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlkokulu

Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlkokulu

Arslanbey Ataşehir Mah. Atakent Sok. No38 PK41285 Kartepe/KOCAELİ
Vizyon
Bulunduğumuz çevrede başarılarımızla adımızdan söz ettirmek İSTİYORUZ. Bizim için başarılı olduğumuzun göstergesi, yaptığımız işlerin ses getirmesiyle, yetiştirdiğimiz öğrencilerin başarısıyla ve sosyal faaliyetlerimizle ölçüleceğine İNANIYORUZ. Tüm paydaşlarımızın bizden olumlu etkiler taşıyacağına İNANIYORUZ. Öğrenci merkezli,teknolojik destekli, ekip ruhuna sahip, disiplinli ve çağdaş bir okul yaratacağımıza İNANIYORUZ. Farkımızın fark edileceğine İNANIYORUZ.
Misyon
Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile Evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte geleceği inşa etmek için varız. Yaptıklarımızın hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz. Bulunduğumuzun ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz.
Öğretim Şekli :Ortaokul Sabahçı, İlkokul Öğlenci.
Ana bina doğalgaz kalorifer sistemi, prefabrik bina fuel-oil kalorifer sistemi.
Ulaşım Arslanbey - İzmit hattı minibüsleriyle gerçekleşmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kocaeli ili, Kartepe ilçesine bağlı Arslanbey-Atakent sitelerinin içinde kurulmuştur. Yakınlarında Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezine (İzmit) 13,3 km, İlçe merkezine (Kartepe) 11,8 km uzaklıktadır.